top of page

Strawberry Taşı Bileklik




Adından da anlaşılacağı üzere çilek görüntüsüne sahip strawberry taşı aynı zamanda farklı renk formları üzerinden de ifade edebilir. Diğer yandan kolay boyama imkanı sayesinde değişik görüntüler eşliğinde kullanım olanağı verdiğini söylemek mümkündür. Özellikle motivasyonun yüksek tutmak ve vücudu canlandırmak için kullanılan enerjik bir doğal taştır.

 

Günümüzde hoş ve parlak görüntüsü iyi eşliğinde hem aksesuar olarak hem de süs şeklinde değerlendirilir. Antik dönemden günümüze kadar gelmiş olan bu önemli ve değerli doğal taş, faydaları kapsamında çok fazla tercih edilmektedir.

 

Strawberry Taşı Neyi Temsil Eder?

 

Bu özel ve değerli strawberry taşı doğrudan sevgiyi temsil etmesi ile birlikte çok fazla sevilmektedir. Aynı zamanda sevginin yanı sıra cömertlik ve takdiri de ifade eder. Bu sebepten dolayı insanları birleştirici ve barışı sağlayan bir ayrıcalık tanımaktadır.

 

Bu etkiyi değerlendirebilmek ve taşın temsil ettiği unsuru ortaya çıkarabilmek için temas büyük öneme sahiptir. Bu güçlü doğal taşın cildi temas etmesi ile birlikte faydalarından ve tüm etkilerinden yararlanma imkanı sağlanabilir.




 

Strawberry Taşı Özellikleri Nelerdir?

 

Kristalli bir mineral yapıya sahip olan strawberry taşı aynı zamanda birçok farklı kuvars çeşidi üzerinden öne çıkmaktadır. Kırmızıya çalan pembe tonunda renge sahip olmasının yanı sıra, aynı zamanda şeffaf bir görsele sahiptir.

 

Kristalize bir yapısı vardır ve daha çok çileye benzer bir görüntü sunar. Aynı zamanda dayanıklı doğal taş çeşitleri içerisinde yer aldığını ifade etmek mümkün. Tüm bu ayrıcalıkları ve özellikleri doğrultusunda aksesuar olarak bileklik şeklinde çok fazla değerlendirilmektedir.

 

Strawberry Taşı Faydaları Nelerdir?

 

Çok önemli faydaları doğrultusunda strawberry taşı özellikle bileklik olarak günümüzde yaygın şekilde değerlendirilir.

 

 - Özellikle rahatlatıcı ve sakinleştirici bir etkiye sahiptir.

 - Hızlı tempoda çalışan kişiler için rahatlatıcı bir etki oluşturur.

 - Duyguları dengelemede yardımcıdır.

 - Beyin fonksiyonun harekete geçmesine yardımcı olur.

 - Genel sağlık konusunda önemli faydalar sunar.

 - Depresyona iyi gelir.

 - Stresi önemli ölçüde azaltır.

 - Uyum ile iç barışı sağlar.

 

Bu şekilde görüldüğü gibi daha çok mental açıdan öne çıkan ve sağlamış olduğu faydalar doğrultusunda değerlendirilen bir doğal taştır.

 

Strawberry Taşı Nasıl Kullanılır?

 

Daha çok bileklik şeklinde kullanılan bu özel doğal taş, aynı zamanda süs amaçlı da değişik biçimlerde değerlendirilebilir. Burada önemli olan kullanım esnasında cilde temas etmesidir. Bu konuda hem sade şekilde hem de bileklik olarak değerlendirmek adına kategori üzerinden tercih gerçekleştirebilirsiniz. Bence çok daha şık bir görüntü altında kombin olarak da kullanabilirsiniz.

bottom of page