top of page

Yüz Roll Masaj Taşları




Cildin dokusunu yenileyen ve kan akışını hızlandıran ürün çeşitlerinden biri yüz roll masaj taşlarıdır. Tamamen doğal taşlar kullanılarak tasarlanan bu ürünler yüzdeki baskıyı azaltmaya yardımcı olur. Rahatlatıcı ve serinletici yapısı ile ciltte kan dolaşımını hızlandırır. Hücrelere oksijen transferini arttırır. Yüz roll masaj taşları özellikle gün sonunda ciltteki stres ve gerginliği azaltmaya yardımcı olur.

 

Ciltteki gözeneklerin sıkılaşmasında etkilidir. Özellikle cilt bakımı aşamalarında yer alan bu yüz roll masaj taşları cildin nem oranını arttırarak kuruluğa karşı fayda sağlar. Doğal taşlar ile yüze yapılan masajlar hem etkili hem de sağlıklı bir görünüm kazandırmaktadır. Başka bir deyişle kan dolaşımını hızlandırmada etkili olan bu yüz roll masaj taşları uyku öncesi bakım için ideal taşlardan biridir.

 

Hem uyku öncesi hem de uyanında kullanılan bu taşlar yüzdeki şişkinliğin azalmasına yardımcı olur. Özellikle gözaltı morlukları ve şişkinliği için en faydalı olan ürünlerden biridir. Yüz roll masaj taşları doğallığı ile sitemiz içerisinde yer almaktadır. Pek çok kişi hem gündüz hem de akşam cilt bakım rutinine bu taşları ekleyerek bakımını üst seviyeye çıkartmaktadır.

 

Yüz Roll Masaj Taşları Özellikleri Nelerdir?

 

 Yüz için özel olarak tasarlanan roll taşlar ciltteki nem oranını arttırarak yeni bir görünüm kazandırmaktadır. Cildi aydınlatmaya ve ferahlatmaya yardımcı olur. Pek çok kişi tarafından tercih edilen bu taşlar yüzdeki gerginliğin azalmasında da en etkili ürünlerden biridir.

 

Bu taşlar tamamen doğal yapıda üretilmektedir. Kan dolaşımını hızlandırma adına fayda sağlar. Üstelik cilt üzerinde etkili bir masaj deneyimi sunar. Pratik kullanımı sayesinde günün her saati uygulanabilmektedir. Tüm organlara pozitif etkisi bulunmaktadır. Cildin şişkinliğini soğuk taş etkisi ile almaktadır.




 

Yüz Roll Masaj Taşları Faydaları Nelerdir?

 

Yüz roll masaj taşları faydalarından biri ince çizgilerin zaman içerisinde yok olmasıdır. Bu durum şişkinliklerin azalmasına ve kazayağı görünümün kısa süre içerisinde ortadan kalkmasına yardımcı olur. Doğal taşlar arasında yer alan bu ürün ciltteki ton eşitsizliğine de faydalıdır. Hem yüz hem de boyun bölgelerinde kullanımı olan bu taşlar cildin daha pürüzsüz bir form kazanmasına yardımcı olur. Deri altında bulunan toksinlerin atılmasında etkilidir.

 

Yüz Roll Masaj Taşları Kullanım Alanları Nelerdir?

 

Yüz roll masaj taşları hem yüz hem de boyun bölgelerinde kullanılmaktadır. Yüz üzerinde alın, gözaltı ve göz çevresinde en etkili ürünlerden biridir. Bu roll taşlar sayesinde ince çizgi oluşumları engellenmektedir. Cilt daha sıkı bir görünüm kazanır.

bottom of page