top of page

Doğal İçerikli Bitkisel El Kremi

Doğal içerikli kremler cildin dokusunu yenilemede etki sağlar. Üstelik herkesin severek kullandığı bu kremler paraben içermemektedir. Cildi besleme ve nemlendirme konusunda destek sağlar. Kaliteli bir cilt dokusu oluşturmak isteyen kişiler gün içerisinde bu kremi kullanmaktadır. Özellikle sürekli el yıkama cildin kurumasına yol açmaktadır. Cilt kuruluğunu tamamen gideren ve yumuşaklık kazandıran bu krem E vitamini içermektedir. Başka bir deyişle cildin daha kaliteli ve estetik durmasını sağlar. Diğer el kremlerinin yanı sıra hem daha sağlıklı hem de daha işlevseldir.

Doğal İçerikli Bitkisel El Kremi

Kuruluk Önleyici ve Besleyici El Kremi

Kuruluk önleyici ve besleyici olan el kremi güzellik sektörünün de en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. İçerisinde bulunan her bir öz sağlıklı bir nemlendirme sağlar. Aynı zamanda cilt kalitesini de arttırır. Günlük hayatta pek çok kişi bu krem sayesinde daha pürüzsüz ve yumuşak cilt elde etmektedir. Her el yıkama sonrasında kullanılan bu krem az miktarda çok fazla fayda getirmektedir. Bunun yanında kremin nemlendirme oranı da oldukça yüksektir. Tek kullanımda bile oldukça etkili ürünler arasında girmektedir.



Sağlıklı Cilt Dokusu Oluşturan El Kremi

Sağlıklı bir cilt dokusu oluşturmak isteyenlerin ideal seçimlerinden biri bu bitkisel kremdir. Bakım kremi olarak geçen el kremi cildin hassas yapısına uygun şekilde hazırlanmıştır. Aynı zamanda cildi besleyerek yeni hücre oluşumlarına da katkı sağlar. Cildi zararlı bakterilere ve kuruluğa karşı korur. Sağlıklı bir cilt dokusu oluştururken aynı anda etkili bir pürüzsüzlük hazırlar. Farklı özler ve kokular ile hazırlanan bu krem cildin beslenmesine de yardımcı olur. Aynı zamanda içerisinde bulunan meyve özleri elde ve ciltte hoş bir koku kalmasını sağlar.


Güzel Kokusu İle Tercih Edilen El Kremi

Güzel kokusu ile tercih edilen el kremleri paraben ve koruyucu içermemektedir. Bu krem sağlıklı bir nemlendirme sağlayarak cildin kurumasının da önüne geçer. Daha yumuşak bir cilt dokusu elde etmek isteyenler için en ideal seçimlerden biridir. Frenk üzümü, ahududu ve armut özleri de kalıcı bir koku bırakır. Hafif ve hoş krem kokularından hoşlanan kişiler için önerilen kremlerden biridir. İçerisinde bulunan jojoba yağı da kişilerin diledikleri nemli görünümü onlara sağlar.


Bitki Özleri İle Hazırlanan El Kremi

Sabah akşam el nemlendirmesi yapacak kişiler için doğal bitki özleri ile hazırlanan el kremi önerilmektedir. Bu krem sağlıklı yeni hücreler oluşturmaktadır. Aynı zamanda cilt kuruluğunun da önüne geçerek yara oluşumunu engellemektedir.

bottom of page