top of page

Giysi Koku Kesesi Nedir? Ne Ä°ÅŸe Yarar?

Dolap içerisinde asılan ve katlı duran kıyafetler belirli bir süre içerisinde farklı bir koku yaymaya başlamaktadır. Bunun önüne geçmek için kıyafetlerin temiz bir şekilde saklanmasına dikkat edilmelidir. Özellikle her bir kıyafetin giyildikten sonra yıkanması dolapta istenmeyen koku oluşumlarının da önüne geçmektedir. Kıyafet için hazırlanan giysi koku kesesi kişilerin dolaplarında eşsiz bir koku oluşturmaktadır. Bu kese içerisinde bulunan doğal çiçek özleri taze ve hoş bir koku bırakmaktadır. İstenmeyen ve kötü kokuları gidererek daha temiz saklama alanı yaratmaktadır.


Giysi Koku Kesesi

EÅŸsiz Koku OluÅŸturan Giysi Koku Kesesi

Eşsiz koku sunan giysi koku kesesi hem yaz aylarında hem de kış aylarında kullanılmaya devam etmektedir. Kıyafetlerin güzel kokmasına yardımcı olan bu ürünler taze ve hoş bir koku bırakmaktadır. Aynı zamanda temiz olan kıyafetlerde daha güzel bir koku yaratmaktadır. Dönemsel kıyafet değişimi yapan kişiler için hurç ve benzeri saklama alanlarında da bu koku keseleri tercih edilmektedir. Bu sayede uzun süre hava almayan ve kullanılmayan giysiler hoş kokusu ile kalmaktadır. Giysilerin güzel kokması kullanım ömrünü ve kalitesini de arttırmaya devam etmektedir.



Doğal Çiçek Kuruları İle Hazırlanan Giysi Koku Kesesi

Giysi koku keseleri pek çok kişinin günlük hayatta kullandığı ürünlerden biridir. Yaz kış kullanım için uygun olan bu giysi koku keseleri kıyafetlerde kötü koku oluşumunu engellemektedir. Aynı zamanda giysi kesesi temiz olan kıyafetlerin daha uzun süre temiz kalmasına yardımcı olur. Kötü koku hassasiyeti olan kişilerin tamamı bu giysi koku keselerini tercih etmektedir. Bu sayede istenen temiz ve güzel koku her daim hissedilmektedir. Dolap içerisinde ya da kıyafet saklama alanlarının tümünde kullanımı bulunmaktadır. Kıyafetlerin her biri için hoş ve kalıcı koku alanı yaratmaktadır.


Her Alanda Kullanım İmkanı Oluşturan Giysi Koku Keseleri

Her alanda kullanım imkanı bulunan bu giysi koku keseleri farklı çiçek özleri kullanılarak hazırlanmaktadır. Giysilerin güzel kokması için tercih edilen bu ürünler daha temiz bir his yaratmaktadır. Giysi keseleri kapalı alanların tümü için kullanıma uygundur. Özellikle uzun süre saklanan kıyafetler yıkama yapmadan bu şekilde kullanıma hazır beklemektedir.


Uzun Süre Kullanımı Bulunan Dolap İçi Koku Kesesi

Uzun süre kullanım ömrü bulunan bu dolap içi koku keseleri aylarca etkisini sürdürmektedir. Kıyafetlerinde bahar serinliği isteyen kişiler için en etkili ürünlerden biridir. Aynı zamanda doğal orman kokusu ya da lavanta koku çeşitleri ile bu güzel koku hissi devam etmektedir.

bottom of page