top of page

Gua Sha Masaj Taşı




Canlı bir cilt görünümü arayanlar için hazırlanan Gua Sha masaj taşı hem faydalı hem de kullanım alanı geniş özelliklere sahiptir. Bu taş tamamen doğal yapısı ile tercih edilmektedir. Yüz masajında etkili olan gua sha masaj taşı cildin şişkinliğinin azalmasına yardımcı olur. Gözenekleri sıkılaştırır ve yeni hücre oluşumunda pozitif etki sağlar.

 

Gua sha masaj taşı ile gün içerisinde iki kere yüze masaj yapmak yüzün şekillenmesine yardımcı olur. Özellikle cilt sarkmalarını önleyen en önemli ürünlerden biridir. Doğal yapısı sayesinde cildin yorgun görünümünü tamamen ortadan kaldırır.

 

Gua sha masaj taşı ile yüze şekil vermek mümkündür. Sabah uyanınca bu taş ile yüzüne masaj yapan kişilerin yüz şişkinliği ve uyku durumu tamamen ortadan kalkmaktadır. Başka bir deyişle günümüzde en popüler masaj tekniklerinden biri olarak bilinmektedir.

 

Eski Çin de sürekli kullanılan yüz mesaj teknikleri ve ürünlerinden biridir. Yeni ve genç bir cilt görünümü arayanlar için ideal görünümü sağlar. Kan dolaşımını hızlandıran bu taş aynı zamanda cildin nem dokusunu da korur. Cilt bariyerini güçlendirerek cildi zararlı hücre ve bakterilerden arındırmaya yardımcı olur.

 

Gua Sha Masaj Taşı Özellikleri Nelerdir?

 

Gua Sha masaj taşı özellikleri oldukça fazladır. Kimyasal yapıda değil tamamen doğal formda oluşan taşlar ile üretilmektedir. Bu durum pozitif enerji verme alanında başarı sağlar. Üstelik yüz masajında en etkili ürünler arasına girer. Bu taş cildin yorgunluğunu tamamen ortadan kaldırır. Özellikle kaslarını güçlendirmek isteyen kişiler için kan dolaşımını hızlandırma etkisi bulunmaktadır.

 

Ciltte bulunan yara izlerinin tedavi edilmesini ve onarılmasını sağlar. Başka bir amaçla cilt bariyerini yenileme alanında en başarılı ürünlerden biridir. Cilt bakım rutinlerinin olmazsa olmaz adımları arasına girmektedir.




 

Gua Sha Masaj Taşı Faydaları Nelerdir?

 

Gua Sha masaj taşı cildin onarılmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Özellikle cilt katmanlarını koruyarak hücre yenilenmesi sağlar. Ciltte kan dolaşımını hızlandırır. Günümüzde en popüler masaj tekniklerinden biri olarak sıkça tercih edilir.

 

Düzenli kullanımda kırışıklıkları ortadan kaldırır ve yüz şekillenmesine etki eder. Her cilt tipi için uygun olan bu taş ile yapılan masaj sonunda yüzdeki şişkinlikler de ortadan kalkmaktadır. Daha keskin yüz hatlarına sahip olmak isteyen kişiler bu taş ile sabah ve akşam düzenli olarak yüzüne masaj yapmaktadır.

 

Gua Sha Masaj Taşı Kullanım Alanları Nelerdir?

 

Gua Sha masaj taşı kullanım alanları başta yüz ve boyun çevresidir. Bu alanlarda bulunan kasların onarılmasına ve güçlenmesine yardımcı olur. Üstelik kolajen salgısını da arttırmaktadır.

bottom of page