top of page

Havlit Taşı Bileklik




Kalp atışlarını düzenlemesi ve kan basıncını dengelemesi gibi daha birçok faydası doğrultusunda havlit taşı yaygın olarak kullanılır. Daha çok bileklik şeklinde değerlendirilir ve aynı zamanda aksesuar olarak hoş bir görüntü sunar.

 

 Beyaz renk üzerine damarlı gri rengi kapsamında öne çıkan taş, aynı zamanda doğallığını en iyi biçimde yansıtmaktadır. Diğer yandan en dayanıklı doğal taşlar içerisinde olduğunu söylemek mümkün. Bu sebepten dolayı hem sağlıklı yönlerinden yararlanmak hem de şık bir görüntü elde edebilmek için yaygın değerlendirilmektedir.

 

Havlit Taşı Neyi Temsil Eder?

 

Sakinleştirici ve aynı zamanda stresi azaltıcı bir etkiye sahip havlit taşı bu sebepten dolayı özellikle öfkeye karşı tutumu temsil eder. Sadece öfke değil aynı zamanda saldırganlık gibi durumların ortadan kalkmasını temsil eden bir yapıya sahiptir.

 

Böylece kişinin huzur ve mutluluk bulmasına olanak sağlayan ayrıcalığı olduğunu söylemek mümkündür. Aynı zamanda ilham veren beceri ve yetenek yükselten güce sahip olarak önemli bir yapıyı da temsil etmektedir. O yüzden bileklik şeklinde kullanılan ve en çok sevilen doğal taşlar içerisinde yer alır.




 

Havlit Taşı Özellikleri Nelerdir?

 

Gözenekli ve yumuşak bir yapıya sahip olan havlit taşı aynı zamanda kristal bir doğallığa sahiptir. Beyaz üzerine gri veya siyah damarlı bir görüntüsü eşliğinde doğallığını daha da ön plana çıkarır. Genelde kolay şekilde boyanabilir bir özelliği bulunduğu için mavi başlı olmak üzere farklı renkler üzerinden boyanarak da kullanılır.

 

Diğer yandan kırılgan bir yapıya sahip olmasının yanı sıra çıkarılması da zor olan doğal taşlar içerisinde bulunur. Bu konuda sertlik değerinin 5,5 olarak öne çıktığını ifade etmek gerekir.

 

Havlit Taşı Faydaları Nelerdir?

 

Taşımış olduğu faydaları ile birlikte insan sağlığı için havlit taşının önemli yer taşıdığını söylemek mümkündür.

 

 - Kalp atışını düzenler.

 - Kan basıncını dengeler.

 - Kasların gevşemesine yardımcı olur.

 - Bağışıklık sistemini önemli oranda güçlendirir.

 - Endişe ve stresi azaltma özellikleri bulunur.

 - Mutluluk verici bir etkiye sahiptir.

 

Genel çerçevede vücudun sağlıklı kalması için önemli doğal özellikler ve faydalar taşıdığını söylemek gerekir.

 

Havlit Taşı Nasıl Kullanılır?

 

Bu özel ve doğal taş daha çok bileklik şeklinde değerlendirilir. Bu yönüyle oldukça hoş ve güzel bir görüntü oluşturur. Aynı zamanda bileklik sayesinde devamlı vücuda temas ettiğinden dolayı faydalarından önemli oranında yararlanma şansı yakalanır. Tabii aynı zamanda doğal haliyle cepte taşınabilir ve farklı zamanlarda kullanılabilir. Bu konuda kaliteli tasarımlarla bileklik veya doğal haliyle bu taşı kategori üzerinden temin edebilirsiniz.

bottom of page