top of page

Kaplan Gözü Taşı Bileklik




Sakinlik getiren, dengeleyici ve arındırıcı yapısıyla kaplan gözü taşı günümüzde farklı biçimlerde kullanılmaktadır. Özellikle bileklik tasarımı altında cilde dokunacak biçimde değerlendirilir. Böylece taşımış olduğu ayrıcalıklar ve faydalardan en iyi biçimde yararlanma şansı sağlanmaktadır.

 

Bu konuda özel tasarım altında üretimi gerçekleştirmiş kaliteli bileklik modellerine kategori üzerinden ulaşabilirsiniz. Hem fiziksel hem de duygusal açıdan sağlamış olduğu faydalar ayrıca kişiden kişiye değişkenlik göstererek etki oluşturur. Sadece bileklik olarak değil sade şekilde cepte de taşıyarak kullanım imkanı verdiğini eklemek gerekir.

 

Kaplan Gözü Taşı Özellikleri

 

Bağımsızlık taşı olarak da ifade edilen kaplan gözü taşı aynı zamanda 5 ile 7 sertlik arasında yer alan bir yapıya sahiptir. Genelde rengi sarı ve kahverenginin karışımı üzerinden yanar dönerli bir görsel oluşturur. Aynı zamanda ipeğimsi ve camsı bir görüntüye sahip olarak hoş bir etki yaratır.

 

O yüzden bileklik şeklinde hoş bir görüntü altında hazırlanarak günümüzde yaygın değerlendirilmektedir. Çünkü uykusuzluk ile birlikte daha birçok farklı faydası doğrultusunda önemli yer taşıdığını söylemek mümkündür.

 



Kaplan Gözü Taşı Faydaları Nelerdir?

 

Özellikle hem mental hem de fiziksel olarak taşımış olduğu faydalar doğrultusunda kaplan gözü taşı günümüzde önemli bir yer taşıyor.

 

 - Cesaret ve sezgisel yetenekler ile dengeyi artırma gücü vardır.

 - Uykusuzluğa iyi gelir.

 - Motivasyon ve iç huzuru sağlama konusunda yardımcıdır.

 - Kıskançlık ya da korku gibi duyguları dengeleme olanağı verir.

 - Stres ve endişe gibi faktörlerin üstesinden gelme konusunda destek sağlar.

 - Bağışıklık sistemini güçlendirmede önemli bir etki sunar.

 - Nazardan koruduğuna inanılan taşlar içerisinde yer alır.

 

Bu şekilde yukarıdaki farklı özellikleri doğrultusunda öne çıkan en güçlü taşlar içerisinde yer almaktadır. Farklı biçimlerde kullanım ile beraber taşın sunmuş olduğu bu doğal özelliklerden yararlanma imkanı elde edilebilir.

 

Kaplan Gözü Taşı Kullanımı

 

Özellikle bileklik tasarımı doğrultusunda günümüzde kaplan gözü taşının kullanıldığını ifade etmek mümkün. Özel üretimi ve tasarımı ile hoş bir görüntü altında farklı kıyafetlerle kombin biçimde değerlendirilebilir. Aynı zamanda tek başına yine cepte taşınmak suretiyle kullanma şansı sağlanabilir. Burada önemli olan cilde temas etmesidir.

 

Gün içerisinde belirli bir süre cilde temas etmesi ile etkilerini pozitif yönden gösterebilir. Bu konuda bu özel ve doğal taşı elde edebilmek için kategori üzerinden giriş yapabilirsiniz. Farklı ve özel tasarımlar altında etkileyici bir görüntü sağlamasının yanı sıra, sunmuş olduğu faydalar üzerinden önemli bir yer taşımaktadır.

bottom of page